Thursday 25 February 2010

Odd

Jag lyssnar på den sista delen av Dean Koontz' "Odd Hours", den fjärde boken i serien om Odd Thomas. Inte lika bra som första boken. Som för övrigt var bäst av de fyra av den enkla anledningen att man slapp allt prat om "den andra världen" där Odd en dag kommer att möta sin Stormy igen.
Kärleksintresse. Ja, det är det som saknas.
På tal om böcker så får vi ha en del av det i skolan just nu. Riktigt torra och tråkiga är de också, tyvärr. Just nu läser vi forskningsmetodik som vi senare kommer att ha nytta av till C-uppsatsen. Föreläsaren, en viss Loxbo, lyckades få fram mer information till oss studenter på en enda föreläsning än Gammelsmurfen lyckades med på alla sina fem veckor. Annars kanske man kan nämna att han tar sig själv på alltför stort allvar, vilken kanske i sig inte kommer att vara ett betydande problem så länge jag inte får en syl i vädret angående just det.

Och för alla er nyfikna: Sjöbjörnen är en jävel i köket. Fantastisk mat, fantastisk karl, hångel till Dawn of the Dead (re-maken) och missa sista bussen. Aldrig mer 90-sängar. Trött jävlar.

No comments:

Post a Comment