Sunday 9 October 2011

Fail

Det är när en stirrar ut på frosten som en inser hur svinkallt det blivit. Fram med vinterkapporna alltså. Trots att de är världsbäst så vill jag inte att det ska vara så kallt att jag måste använda dem. Dilemma. I-landsproblem.  Jag har i alla fall vinterkappa (om en nu tvångsmässigt måste se något positivt i det hela).

Jag som inte ens har pengar i större utsträckning har bara under det här veckoslutet gjort en och annan secondhand och lågprisbutik regionen över osäkra. En vintageklänning där, en handväska där, ett par klackar… Det är vackert och inte så dyrt men att plötsligt få spelet och anstränga budgeten med ett par nya glasögonen var kanske onödigt för någon som får pengar från CSN (som för övrigt äntligen fattat vinken och gett mig pengar 6 veckor in på terminen, by divine intervention). Mais, je ne regrette rien.

Halloweenkostymen är fortfarande inte närmare färdigställning. Mest för att det måste finnas en grundidé om den ska färdigställas, så by default så har jag inget klart än. 2 veckor kvar till den första maskeraden tillägnad Halloween. Jag hade en idé men sen kom jag på att alkoholhaltiga drycker och svärd aldrig är en bra kombo. Moving on, alltså…

Dessutom kan jag skriva in ännu en rook till rullorna. Jag stod ändå ut i 6 veckor (4 veckor mer än förra gången) men sen jag tog ur läkningssmycket har jag inte bara slutat att vara konstant yr och trött utan också slutat vara smått illamående den mesta av tiden.
Konstaterande: inga fler broskpiercingar för den här nörden.

Fail.

No comments:

Post a Comment