Rågscones med smak av kanel och russin:
5 dl vetemjöl
3 dl rågmjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g smör/margarin
3 dl filmjöl (i mitt fall laktosfri)
Kanel, kardemumma och russin efter smak.
Solrosfrön till att lägga på bullarna/bröden.
I mitten av ugnen på 250 grader i ca 10 min.
Sen var det bara att göra som man blivit tillsagd - jag bor här gratis i utbyte mot att jag hjälper till - ut med hundar på promenad och dammsuga hela huset.
Imorgon blir det lite jobb och sen ska jag försöka att börja ta tag i medeltidsgarderoben lite smått. Boendet till Medeltisveckan är bokat sen två veckor tillbaka och snart är färjebiljetterna bokade också. Vi jobbar så.
Yeah. tror jag är ledig detta år med så då ses vi igen! Om vi nu inte mot alla odds hinner ses innan!
ReplyDeleteSaknar dig bästa!
Puss